Meny
Med en meny fylld av mindre rätter får ni som gäster själva designa er kväll. På Råddan kallar vi alla rätter för mellanrätter, där vår idé är att erbjuda ett flertal mindre maträtter istället för det mer klassiska förrätt och varmrätt. Ett självklart val för den nyfikna restauranggästen.
Vid allergener, fråga servisen!
L = Laktosfri, G = Glutenfri
Grönt
Svamprisotto med krasse & schalottenlök (G) 155:-
Burrata med rostad brysselkål, pumpa & svatkål (G) 125:-
Fisk
Rostad potatis med löjrom, smetana & silverlök (GL) 95:-
Krispiga räkor med chilimajo & koriander (L) 115:-
Bakad skrei torsk med spenat vitvinsås (G) 155:-
Kött
Chark- & ostbricka med knäckebröd 135:-
Ryggbiff med saltbakad rödbeta & rödbetsglace (GL) 175:-
Råbiff med tryffelmajo, picklad & krispig svamp (G) 145:-
Sött
Veckans dessert 95:-
Större
Smashburger med rödlök, ost, bacon & loaded potatis 125:-
Krämig fisksoppa med lök, vitlök, grädde & persilja 175:-
Strozzapreti pomodoro med parmesan & basilika 175:-