Boka våra populära temakvällar

Temakväll - “Smaka på!”

Boka våra populära temakvällar

Boka våra populära temakvällar

Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter och kombinerar med viner som vi själva vill testa från olika områden.

Vi tar inspiration från världens alla hörn, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.

Tre glas vin och tre maträtter, allt för 695 kr/person.

Reservation för ändringar i menyn.


Våra temakvällar

 

25 april - Sparris

Vissa saker är det värt att vänta på, vit sparris tycker vi är en av dem. Bakad, rostad eller grillad, spelar ingen roll så länge vi har rikligt med smör funkar det utmärkt med Riesling, ekad chardonnay eller varför inte Sauvignon Blanc.

Boka temakväll

2 maj - Södra Italien

Välkommen att smaka på det soliga södra, din oas av medelhavsglädje och södra italienska smaker. Sätt dig ner vid vårt vinfyllda bord och låt vår sommelier guida dig genom en resa av smaker och dofter från södra Italiens mest kända vinregioner.

Boka temakväll

9 maj - Rosé

Låt dig förföras av vårt omfattande urval av rosévin, vars skimrande rosa nyanser och livliga smaker tar dig på en resa genom soliga vingårdar och blomstrande landskap. Från läckra roséer till uppfriskande och fruktiga varianter, varje flaska berättar en historia om passion och tradition.

Boka temakväll

16 maj - Galicien

Stig in i Galiciens Gourmet och låt dig omedelbart omfamnas av atmosfären från den grönskande landsbygden och den dramatiska kustlinjen i Nordvästra Spanien. Vi bjuder in dig till en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga, där varje rätt är en hyllning till Galiciens rika matkultur och traditioner

Boka temakväll

 

23 maj - Grillfest

Rökande grillar och doften av saftigt kött förenas för att skapa en fest för alla sinnen. Hos oss är varje dag en anledning att njuta av livets goda, och vår grillfest är en oemotståndlig hyllning till gastronomisk glädje.

Boka temakväll

30 maj - Mexiko

Upplev en smakfull resa genom Mexikos kulturella skatter med vår autentiska mexikanska meny som garanterar en explosion av smaker och känslor. Varje servering är en hyllning till Mexikos gästfrihet och passion för mat, och varje tugga tar dig på en gastronomisk resa genom landets rika kulinariska arv.

Boka temakväll

6 juni - Sauvignon Blanc

Vi ägnar nationaldagen åt en exklusiv kväll med elegant och uppfriskande Sauvignon Blanc. Upplev en symfoni av fruktiga och blommiga smaker kompletterat med utsökta rätter och låt oss skapa en oförglömlig kväll där varje droppe är en hyllning till den perfekta balansen mellan elegans och njutning.

Boka temakväll

13 juni - Nya Zeeland

Utforska landets världsberömda vinregioner och upptäck de unika aromerna och karaktärerna. Låt oss föra dig på en resa genom Nya Zeelands vinmarker och lockande vinkultur för en kväll som hyllar vinets konst och njutning.

Boka temakväll

20 juni - Jordgubbar & Bubbel

Söta och saftiga jordgubbar, perfekt matchade med sprudlande bubblor från vårt urval av mousserande viner. Njut av en enastående meny med kreativa rätter som framhäver jordgubbarnas naturliga sötma och förenar dem med de eleganta smakerna av bubbel, en kväll som är full av festliga överraskningar och oförglömliga smakupplevelser.

Boka temakväll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.