Temakväll - “Smaka på!”

Boka våra populära temakvällar
Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter kombinerat med viner som vi själva vill testa från olika områden.
Vi tar inspiration från hela världen, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.
Tre glas vin, tre rätter, allt för 695:-kr/pers.
Reservation för ändringar i menyn
Våra temakvällar
21 september - Skaldjur
Hummer, räkor, kräftor eller krabba och lite Chardonnay på det.
28 september - Sangiovese
Den dominerande röda druvan från Italien.
5 Oktober - Oktoberfest
Öl i mugg, kringla, sauerkraut & långbakad gris. Skål
12 Oktober - Svamp
Kantarellerna kom upp tidigare än nångonsin, tack vare vädret i sommar.
19 Oktober - Sicilien
Denna lilla ö producerar viner i sin egen klass. Nero d'Avola, Nerello Mascalese & Frappato.
26 Oktober - Riesling
Krispig, fruktig eller torr. Riesling är Tysklands mest spridda vindruva som finns i alla varianter.