Boka våra populära temakvällar

Temakväll - “Smaka på!”

Boka våra populära temakvällar

Boka våra populära temakvällar

Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter och kombinerar med viner som vi själva vill testa från olika områden.

Vi tar inspiration från världens alla hörn, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.

Tre glas vin och tre maträtter, allt för 695 kr/person.

Reservation för ändringar i menyn.


Våra temakvällar

21 mars - Tempranillo

Spaniens mest ikoniska druva, som odlas i stor utsträckning för att göra fylliga röda viner. Dess namn är diminutiv av den spanska temprano, en hänvisning till det faktum att den mognar flera veckor tidigare än de flesta spanska röda druvor

Boka temakväll

28 mars - Nordic

Skärtorsdag och påskmiddag på Råddan. Vi tar hem råvaror från hela Norden för att skapa en unik middag påsken till ära och såklart njuta av några goda viner.

Boka temakväll

4 april - Rhône

There's no place like Rhône. Påven har sin nya krubba där, granne med Vacqueyras. Följ med oss från norr till söder när vi utforskar denna populära region.

Boka temakväll

11 april - Grekland

Vi återvänder till Grekland och fördjupar oss i deras kultur. En rad unika druvsorter och smakkombinationer som får en att längta till sommaren.

Boka temakväll

18 april - Pinot Noir

Världskändisen från Bourgogne, en av de äldsta blåa druvorna är otroligt svår, komplex och dyr druva att odla. Kräver varma dagar, svala nätter och många timmar för att göra gott vin. Pinot Noir är i regel ljus, sällan sträv och låg koncentration vilket får den att passa till många olika rätter.

Boka temakväll

25 april - Sparris

Vissa saker är det värt att vänta på, vit sparris tycker vi är en av dem. Bakad, rostad eller grillad, spelar ingen roll så länge vi har rikligt med smör funkar det utmärkt med Riesling, ekad chardonnay eller varför inte Sauvignon Blanc.

Boka temakväll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.