Boka våra populära temakvällar

Temakväll - “Smaka på!”

Boka våra populära temakvällar

Boka våra populära temakvällar

Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter och kombinerar med viner som vi själva vill testa från olika områden.

Vi tar inspiration från världens alla hörn, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.

Tre glas vin och tre maträtter, allt för 695 kr/person.

Reservation för ändringar i menyn.


Våra temakvällar

 

 

22 februari - Cabernet Sauvignon

Den mest odlade röda druvan i världen är en korsning mellan Cabernet Franc och Sauvignon Blanc. Frisk syra, hög koncentration och gröna toner, en perfekt kombination.

Boka temakväll

29 februari - Skrei

Hela fisken upplevelse. Äntligen är skrei säsongen igång. Skrei är norsk torsk när den är som bäst, det vill säga vandrande torsk som simmar ända från Barents hav till Nordnorge för att leka varje år. Den långa resan ger dem fastare kött jämfört med vanlig torsk, som brukar ta det betydligt lugnare och gärna håller sig på ett och samma ställe. Det vita, milda skreiköttet är så mört att det faller isär bara du petar på det med en gaffel.

Boka temakväll

7 Mars - Terroir Vin

Denna unik temakväll vill ni inte missa. Vi serverar vårt standardpaket för 695:-kr men erbjuder extra allt i form av en ostservering, prestige dryckespaket, bubbel med mera, allt vin från våra vänner Terroir Vin som kommer hänga med oss hela kvällen. Det blir pintxos, churros, grillad och flamberad… ni förstår, España!. terroirvin.se/

Boka temakväll

14 mars - Napa Valley

Zinfandel, Pinot och Chardonnay. Noga utvalda viner från denna fantastiska region, Napa Valley har en mångfald av mikroklimat, väder och geografi, samt några av de mest varierande jordarna på jorden. Som ett resultat trivs en rad premiumviner här.

Boka temakväll

21 mars - Tempranillo

Spaniens mest ikoniska druva, som odlas i stor utsträckning för att göra fylliga röda viner. Dess namn är diminutiv av den spanska temprano, en hänvisning till det faktum att den mognar flera veckor tidigare än de flesta spanska röda druvor

Boka temakväll

28 mars - Nordic

Skärtorsdag och påskmiddag på Råddan. Vi tar hem råvaror från hela Norden för att skapa en unik middag påsken till ära och såklart njuta av några goda viner.

Boka temakväll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.