Temakväll - “Smaka på!”

Boka våra populära temakvällar
Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter kombinerat med viner som vi själva vill testa från olika områden.
Vi tar inspiration från hela världen, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.
Tre glas vin, tre rätter, allt för 595:-kr/pers.
Våra temakvällar
6.April
Grekland
Ingen tomat & fetaost denna kväll, istället kör vi traditionell oxgryta, skaldjur, Bougasta till dessert och friska grekiska viner.
13.April
Bourgogne
En av dom mest kända vin regionerna. Smöriga, eleganta chardonnay viner samt friska Pinot Noir och Gamay, vad sägs om lite kräfta, rotselleri och lite murklor.
20.April
Tempranillo
Vi utforskar den berömda spanska druvan och kombinerar med mustiga grillade smaker.
27.April
Vit Sparris
Vit sparris från Vättern, då vet man att sommaren är nära. Pinot Gris, Riesling, Beaujolais eller kanske Dolcetto.