Temakväll - “Smaka på!”
Boka våra populära temakvällar
Torsdag blir veckans roligaste dag, vi skapar nya rätter och kombinerar med viner som vi själva vill testa från olika områden.
Vi tar inspiration från världens alla hörn, men håller oss till råvaror i säsong och svensk traditionell matlagning.
Tre glas vin och tre maträtter, allt för 795 kr/person.
Reservation för ändringar i menyn.
Våra temakvällar
31 oktober - Beijing
Den Förbjudna Stadens smaker och kinas kryddiga aromer fyller luften denna kväll. Pekings rika mattraditioner som Pekinganka, dumplings och andra klassiska rätter i spännande tolkning. En exotisk kväll med nya upptäckter.
7 November - Chardonnay
En kväll där vi utforskar denna mångsidiga druvas bredd och elegans. Vi serverar ett urval från olika regioner och stilar, krispig, fyllig och smöriga - upptäck dina favoriter. Fisk, skaldjur, fågel och vegetariskt för att framhäva druvans unika karaktär.
14 November - Fromagerie
Ostälskare, förbered er på en hyllning till ostens underbara värld. Perfekt kombination till varje servering och en dignande bricka med ostar från alla hörn som stödhjul genom middagen. En kväll för ost, vin och vänner.
21 November - Beaujolais Nouveau
Le Beaujolais Nouveau est arrivé! Den tredje torsdagen i november är äntligen här och det betyder att det dags att fira med årest friska Beaujolaisvin. Feststäming, riktig god mat som charkuterier, ostar, patéer och andra tilltugg i en riktig bistrokänsla. Inga glas, bara flaskor denna dag till ett löjligt pris. Årets vin kommer från Jean Foillard och Château Grand Pré.
28 November - Paris
Amour, atmosfär & Gastronomi. Vi inspireras av Paris kulinariska arv och njuter av franska klassiker denna kväll tillsammans med utsökta viner och bubblande komplement till maten. Avslappnad stämning, gemenskap, riktigt god mat och en charmig kvarterskrog.
5 december - Andalusien
En livfull bodega där smakerna från södra Spanien exploderar med små läckerheter som Andalusien är känt för. Tapas, churros, gazpacho, paella eller Jamón, oavsett blir det en smakupplevelse utöver det vanliga.
12 december - Madrid Fusion
Vi tar inspiration från världens mest inflytelserika gastronomikongress som fokuserar på de senaste trenderna inom haute cuisine, hög matlagning. En stil av matlagning som kännetecknas av noggrann tillagning, utsökt presentation och användning av högkvalitativa ingredienser.
19 december - San Sebastian(Baskien)
San Sebastian är känt som ett litet matmecka med ett högt antal stjärnkrogar med mat och dryck i världsklass, inblida dig en livlig pintxosbar, där smakerna exploderar och den baskiska gästfriheten flödar.