Rådhustorget No:1A är en gastrobar i hjärtat av Falkenberg

Rådhustorget No:1A

Rådhustorget No: 1A är en matbar i hjärtat av Falkenberg. Här vill vi skapa en mötesplats för alla, en miljö där du kan glida in i kostym direkt från jobbet eller bara som du är. Oavsett om du kommer hit för mat, dryck eller bara umgänge. Vi serverar en mängd olika maträtter där det ena efter det andra är en gastronomisk upplevelse.

Genom att bygga en stor bar i en liten lokal raderar vi gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen - baren.


Vi är en matbar, med lika mycket fokus på mat som på dryck. Vi serverar vin, öl och cocktails och anser att det är viktigt att ni som gäster ska kunna välja vad ni vill ha, snarare än att vi ska tvinga på er någon vinfilosofi som kanske inte uppskattas.

Vi som kreatörer kan aldrig göra en råvara bättre, men vi kan välja den bästa utifrån kvalitet samt med omsorg för miljön och människorna. Vi följer säsongen och odlarnas rekommendationer och hämtar inspiration från det nordiska köket med influenser från hela världen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.