Rådhustorget No:1A är en gastrobar i hjärtat av Falkenberg

Rådhustorget No:1A

Rådhustorget No: 1A är en gastrobar i hjärtat av Falkenberg. Här vill vi skapa en mötesplats för alla, en miljö där du kan glida in i kostym, direkt från jobbet eller bara som du är. Oavsett om du kommer hit för mat, dryck eller bara umgänge. Vi serverar en mängd olika mellanrätter där det ena efter det andra är en gastronomisk upplevelse.

Genom att bygga en stor gastrobar i en liten lokal raderar vi gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen-baren.

Samspelet mellan mat och dryck är viktigt för oss. Vi serverar vin, öl, cocktails och tycker det är viktigt att ni som gäster ska kunna välja vad ni vill ha, inte att vi ska tvinga på någon vinfilosofi som kanske inte uppskattas.

Grönt, fisk, kött och sött. Menyn är uppbyggd med mellanrätter där kunden får bestämma själv hur många rätter önskas, eller om det ska delas med andra i sällskapet. Istället för en varmrätt kan våra kunder avnjuta av två eller tre rätter. Rätterna ändrar vi kontinuerligt efter säsong och tillgång och låter alltid råvarorna tala för sig själva.

Vi som kreatörer kan aldrig göra en råvara bättre, men vi kan välja den bästa utifrån kvalité samt med omsorg för miljö och människor. Falkenberg har exceptionell jordmån och här odlas det variation av grönsaker av högsta kvalité. Vi följer säsongen och odlarnas rekommendationer, det kan vara nya skott från ärtor eller en övervuxen kålplanta som ger ny frukt. Oavsett kommer den bästa råvaran direkt från marken.

Covid-19

För din och vår säkerhet så tar vi mycket allvarsamt på hot mot smittspridning. Självklart så kommer inte vi eller du till restaurangen ifall vi har minsta symptom på smitta. På restaurangen så uppfyller alla krav om en extra hög hygien tänk. Om vi alla gör vad vi kan så komma vi att lösa det här. Tvätta händerna och använd gärna handspriten som finns på våra toaletter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.